У сімнадцяти громадян забрали землю в Геронимівці

У сімнадцяти громадян забрали землю в Геронимівці

Як повідомлялось раніше, прокуратурою Черкаського району в інтересах держави заявлено 21 позовну заяву до суду про визнання незаконним та скасування розпорядження Черкаської районної державної адміністрації, яким незаконно передано у власність громадян земельні ділянки загальною площею 2,3 га та вартістю 800 тис грн. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба прокуратури Черкаської області.

Наразі Черкаським районним судом задоволено 17 зазначених вище позовів щодо земельних ділянок на загальну площу 1,7 га, вартістю 570 тис грн.
Нагадаємо, що у листопаді 2007 року районна адміністрація, перевищуючи свої повноваження, надала у власність 21 громадянину земельні ділянки, що розташовані в адміністративних межах Геронимівської сільської ради, для будівництва, цільове призначення яких для житлової забудови було не передбачено. Село Геронимівка розташовано поблизу Черкас.

Крім того, вказані землі перед передачею у власність громадянам були незаконно вилучені у попереднього землекористувача – державного підприємства «Черкаське лісове господарство».

По іншим 4 позовним заявам триває судовий розгляд.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x