Золотоніські міліціонери порушували законодавство щодо домашніх арештів

Золотоніські міліціонери порушували законодавство щодо домашніх арештів

Золотоніська міжрайонна прокуратура перевірила діяльність Золотоніського МВ (з обслуговування м. Золотоноша та Золотоніського району) УМВС України в Черкаській області щодо додержання вимог Кримінального процесуального кодексу України, Закону України «Про міліцію» та відомчих нормативно-правових актів, що регулюють порядок здійснення контролю за поставленими на облік особами, яким обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Про це «Нова Доба» дізналася в Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

В ході перевірки встановлено, що на обліку в Золотоніському МВ перебувало 5 осіб, до яких застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
Загалом перевірка засвідчила численні порушення працівниками Золотоніського МВ вимог Закону України «Про міліцію», Кримінального процесуального кодексу України та інших нормативно-правових актів, які регулюють порядок виконання ухвал слідчого судді, суду про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

З урахуванням виявлених порушень на адресу начальника Золотоніського МВ УМВС України в Черкаській області внесено документ прокурорського реагування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x