Юнак «сяде» за знущання над матір‘ю та бабусею

Юнак «сяде» за знущання над матір‘ю та бабусею

Дільничний міліціонер Придніпровського районного відділу міліції врятував від домашнього насильства двох жінок.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До міліції звернулась 65-річна бабуся. Вона розповіла, що її 22-річний внук знущається над нею та дочкою.
Юнак умовно засуджений за крадіжки та вживання наркотичних засобів. Хлопця було взято на профілактичний облік. Правоохоронці проводили в сім’ї постійні перевірки та бесіди. На жаль, юнака вони не переконали, він не змінював свій стиль життя. Зловживав алкоголем, наркотиками. В пошуках коштів хлопець виніс з дому золоті прикраси, техніку, ламінат, двері, одяг, взуття та навіть носки. Мати та бабуся потерпали від погроз, приниження та постійного вимагання грошей.

Одного дня молодий чоловік зачинив матір з бабусею в квартирі на декілька днів. Не давав їсти, погрожував ножем, вимагаючи гроші. На щастя, бабусі потайки вдалося зателефонувати дільничному інспектору міліції. Розуміючи, що може статися біда, працівники міліції терміново прибули на допомогу та врятували заручниць. Юнак перебував в агресивному стані, чинив опір, в нього були знайдені наркотики.

У скоєному хлопець не розкаюється. Розповідає, що йому потрібні кошти для життя.
Відносно юнака розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), йому загрожує покарання у вигляді арешта на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п\’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x