Юні черкаські музиканти перемогли на Всеукраїнському фестивалі «Перлина Заходу»

Юні черкаські музиканти перемогли на Всеукраїнському фестивалі «Перлина Заходу»

У Львові відбувся XI Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального, вокального та хореографічного мистецтва «Перлина Заходу». Фестиваль традиційно проходив із 1 по 3 травня 2015 року, що співпав із днем міста й став ще однією візитівкою святкувань. Місто гостинно зустріло всіх охочих і потішило виставками, святковою ходою центральними вулицями, безліччю цікавих майстер-класів і заходів. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

Один з них – Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Перлина Заходу», засновниками й організаторами якого були Європейська асоціація установ вільного часу дітей та молоді, Національна музична академія ім. П. І. Чайковського, Кафедра сучасної хореографії Київського національного університету культури і мистецтв. Сам творчий проект реалізовувався «ArtLikeFest» у Палаці культури ім. Гната Хоткевича.

Вихованці ДМШ №5 гідно виступили на XI Всеукраїнському фестивалі. Дует «Емоція», який представляли Анастасія Бицуля та Віталій Кучеренко в інструментальному жанрі змішаної категорії завоювали перше місце. А Саєнко Артем в молодіжній категорії інструментального жанру гітари посів третє місце. Слід зауважити, що переможців навчає Кучеренко Віталій Валерійович. Тож вітаємо керівника та його вихованців й зичимо творчої наснаги.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x