У Черкасах оновили міні-футбольний майданчик СДЮШОР

У Черкасах оновили міні-футбольний майданчик СДЮШОР

Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву отримали оновлений майданчик для гри в міні-футбол. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

На спортивній споруді замінили старе штучне покриття. Відтепер юні футболісти гратимуть на новому штучному газоні останнього покоління.
Нині на території СДЮШОРу є два місця для занять футболом та міні-футболом. Обидва обладнані штучним покриттям. На меншому майданчику займаються переважно найменші вихованці школи. Цього року, зусиллями керівництва закладу та обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту один із майданчиків обладнали новим газоном.

Леонід Сіренко, директор СДЮШОР:
«Із цим майданчиком, ми, можна сказати, вскочили в останній вагон поїзда, що від’їжджає. На початку грудня минулого року за 120 тисяч гривень придбали штучний газон для майданчика. Це італійська трава, 40-ка, одна з кращих у Європі. Вона пролежала в нас всю зиму, й зараз ми її постелили. До цього тут було старе покриття, яке відслужило більше 12-ти років».

Загалом СДЮШОР є одним із провідних дитячо-юнацьких спортивних закладів. У школі культивується легка атлетика і футбол. Футболом займається близько 200-от учнів. Команди СДЮШОРу постійно беруть участь у чемпіонаті України ДЮФЛУ. Попри це, у школи досі немає власного футбольного поля.

«Ми напевно єдина спортивна школа, в якої немає власного поля. Зараз ми орендуємо поле у військової частини. Також поруч є вільне футбольне поле, яке фактично нічиє. Воно ніби й на балансі міста, але водночас знаходиться на території, яка належить управлінню внутрішніх справ. Сподіваємося, що ці питання вирішаться і в нашої школи з’явиться власне поле», – говорить Леонід Сіренко.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x