Друге командне місце вибороли черкаські боксери під час чемпіонату України в Рівному 

Друге командне місце вибороли черкаські боксери під час чемпіонату України в Рівному 

У Рівному завершився чемпіонат України з боксу серед чоловіків та жінок віком до 22-х років памʼяті Андрія Огородника. Уперше чоловіча збірна Черкаської області посіла друге місце в командному заліку під час чемпіонату України з боксу. Натомість жіноча – четверте. Про це повідомив президент обласної федерації з боксу Сергій Тищенко.

«Історія черкаського боксу пишеться вже сьогодні. Пишуть її талановиті, технічні та вмотивовані вихованці місцевих спортивних шкіл, які наполегливо тренуються і завжди йдуть вперед, – прокоментував Сергій Тищенко. – І в той час, коли всі українці очікували на головну боксерську подію року бій Олександра Усика із британцем Тайсоном Ф’юрі, черкаські спортсмени продемонстрували історичні досягнення».

Загалом за перемогу в ринзі змагались 160 боксерів. Черкаську область на чемпіонаті представляли 13 спортсменів, серед яких 9 хлопців та 4 дівчини.

У підсумку чемпіонський титул серед чоловіків вибороли:

Дмитро Колісніченко з Умані, який у фінальному поєдинку здолав суперника з Івано-Франківської області;

Данило Лозан із Умані, який виграв чотири бої, а у фіналі здобув перемогу нокаутом в 1 раунді.

Другим став Арсеній Резніченко, родом із Корсуня-Шевченківського, зараз тренується в Умані. Він провів чотири потужні поєдинки, утім, у фіналі поступився досвідченому спортсмену з Одеси.

На третьому місці опинився Максим Кофан із Черкас, який представляв боксерський клуб «Манеж» та КЗ «Школа вищої спортивної майстерності». Він показав конкурентний та сильний бокс.

Із «бронзою» Ігор Семончук із Умані.

Результати дівчат із Черкаської області, які вийшли в ринг:

першою стала Тетяна Довгаль, яка нині представляє клуб «Мафія» у Ватутіному та КДЮСШ «Вікторія» у Черкасах;

другу сходинку турніру посіла Анастасія Коваленко із Умані;

третьою стала Аліна Кріт із Жашкова.

Переможці представлятимуть Україну на чемпіонаті Європи з боксу серед чоловіків та жінок U22, який у жовтні проходитиме в Софії (Болгарія).

«Дякую головному тренеру збірної Черкаської області Віктору Петриченку та всім наставникам, які працюють із дітьми, розвивають їх потенціал, виховують сильних духом людей, – зазначає президент обласної федерації. – Пишаюсь нашими спортсменами й впевнений, що серед вихованців черкаського боксу є майбутні олімпійські чемпіони!».

 

Більше новин у нашому телеграм-каналі − https://t.me/novadoba              

 

 

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x