П’яний шполянин обікрав будинок на 20 тис грн

П’яний шполянин обікрав будинок на 20 тис грн

Шполянин напідпитку обікрав будинок місцевого жителя, завдавши збитків потерпілому на суму близько 20 000 гривень. Зловмисника затримано, він дає покази. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Із повідомлення про крадіжку з будинку звернувся 43-річний житель міста Шпола. Правоохоронці, що прибули на місце пригоди, оглянули місце крадіжки та опитали потерпілого. Проводячи розшукові заходи оперативники з’ясували, що в день крадіжки місцеві жителі бачили біля будинку потерпілого підозрілого чоловіка, який щось видивлявся на його подвір’ї. Під опис підозрюваного підпадав 32-річний місцевий житель. Чоловіка запросили до райвідділу міліції для дачі показів.

Спілкуючись з правоохоронцями зловмисник розповів, що в день крадіжки повертався додому в стані алкогольного сп’яніння, побачив відкрите вікно в будинку, через яке проник всередину, звідки викрав музичний центр, сантехніку та будівельні матеріали.
Викраденні у потерпілого речі вилучено. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x