У Черкасах нагородили переможців чемпіонату міста з футболу

У Черкасах нагородили переможців чемпіонату міста з футболу

Фінішував чемпіонат міста з футболу серед юнаків 2003-05 років народження. Днями Федерація футболу Черкас нагородила переможців та призерів першості. «Нова Доба» про це дізналася на сайті «Черкаський спорт».

Загалом у чемпіонаті взяло участь 13 команд. Так, чемпіоном міста стала команда «Дніпро-80-Скіфи», друге місце посів «СДЮШОР-Чайка», бронза у «Дніпро-80-Блискавка».
Перед матчами третього туру Бізнес-ліги переможці та призери отримали свої медалі. Нагороджували футболістів, голова Федерації футболу Черкас, Юрій Гончаров та секретар Черкаської міської ради, Олександр Радуцький.

«Цього року ми організували повноцінний чемпіонат міста. Участь у змаганнях взяло 13 команд, що є хорошим результатом. Тішить, що у першості змагалися як місцеві команди, так і колективи з районів, зокрема з Христинівки та Звенигородки. Юнаки продемонстрували достойний, як для цього віку, рівень підготовки», – зазначив Юрій Гончаров, голова Федерації футболу Черкас.

Олександр Радуцький, секретар Черкаської міської ради:
«Це дуже добре, що діти з такого віку привчаються до спорту. А саме до футболу, бо футбол – це той вид спорту, який допомагає дитині виховувати собі почуття дружби, відповідальності, відчуття внутрішньох стабільності. Як правило, командна зіграність з дитинства може допомагати людині в дорослому віці бути більш командним і йому буде краще знайти себе в житті. Сьогодні ми приїхали привітали діток, чемпіонів, команду «Дніпро-80-Скіфи». І мені дуже приємно, що разом зі мною до цього привітання долучився депутат Черкаської міської ради Араїк Мкртчан. Ця людина взагалі дуже багато робить і для міста, і для дітей. Тому чи більше владців буде долучатися до допомоги дитячому спорту, тим краще ми будемо надалі розвивати цей напрямок в місті».

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x