Канівчанин пішов на крадіжку, щоб купити наркотики

Канівчанин пішов на крадіжку, щоб купити наркотики

Правоохоронці затримали молодого чоловіка, який вночі з гаражного приміщення канівчанина викрав електроінструмент. Сума збитків, нанесена потерпілому, становить близько 4000 гривень. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Із заявою про крадіжку до Канівського міського відділу міліції звернувся 48-річний житель міста. Чоловік розповів правоохоронцям, що вночі невідомий пошкодив навісний замок його гаража, звідки викрав болгарку та електропилку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції.
Правоохоронці, що прибули за викликом, оглянули місце події, опитали можливих свідків та зібрали всі необхідні матеріали. При перевірці місцевих ринків міліціонери дізналися, що речі, схожі на викрадені, по дешевій ціні продавав молодий чоловік. Отримавши його опис правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки може бути причетний раніше судимий 20-річний місцевий житель. Чоловіка було затримано за місцем проживання та доставлено до міськвідділу міліції для дачі показів.

У кабінеті слідчого затриманий зізнався у вчиненому, розповів, що не працює і гроші потрібні були на наркотики. Вночі проник до гаражу, звідки викрав електроприлади. Наступного дня продав їх по дешевій ціні на місцевому базарі.
Як повідомив начальник Канівського міського відділу міліції Олександр Штейман, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частино 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x