Шполянин обікрав підприємство

Шполянин обікрав підприємство

Із законсервованого приміщення товариства чоловік викрав електрокомпресор. Працівники міліції затримали його наступного дня після вчинення кримінального правопорушення. Про це \”Нова Доба\” дізналася в прес-службі черкаської обласної міліції.

Про крадіжку електрокомпресора в Шполянський райвідділ міліції повідомила дирекція місцевого товариства. Прибувши за вказаною адресою, слідчо-оперативна група встановила, що зловмисник проник до підсобного приміщення, розбивши одне із вікон.
Проведеними оперативно-пошуковими заходами працівники міліції з\’ясували, що до кримінального правопорушення причетний 35-річний житель одного із сіл району. Правоохоронці застали чоловіка за місцем проживання. Він не став заперечувати свої причетності до крадіжки. Розповів, що колись працював на підприємстві. Він знав, що є в складському приміщенні і що територію поблизу нього не охороняють. Вночі пробрався до будівлі, вибив скло і заліз всередину. Звідти викрав електрокомпресор, який забрав додому та сховав у погребі. В подальшому хотів його продати або здати на металобрухт, проте не встиг.

За цим фактом слідчим відділенням Шполянського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x