Під час застілля черкащанин викрав у односельця 900 гривень

Під час застілля черкащанин викрав у односельця 900 гривень

Грабіжник гроші відразу витратив на розваги. Особу крадія встановили протягом доби, за фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Черкаського райвідділу міліції із заявою про крадіжку грошей звернувся 71-річний житель району. Правоохоронці, які прибули за викликом, з’ясували, що в день крадіжки потерпілий отримав пенсію та вирушив у гості до знайомого, з яким вживав алкогольні напої. Під час застілля до чоловіків приєднався 27-річний односельчанин. Повернувшись додому, пенсіонер виявив зникнення грошей.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний 27-річний чоловік, з яким випивав потерпілий. Чоловік не став заперечувати свою причетність до крадіжки і у всьому зізнався. Молодик пояснив, що під час застілля побачив, як у потерпілого з кишені випали гроші. Непомітно їх підібрав та в подальшому витратив на розваги.
За цим фактом слідчим відділенням Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частино1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x