Голові ОДА ще шукають першого заступника

Голові ОДА ще шукають першого заступника

Першого заступника для очільника області тут ще шукають, зате вже знайшли кандидата на посаду директора департаменту капітального будівництва. Про це на прес-конференції повідомив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.
Від травня обласний керманич працює без першого заступника. В’ячеслав Горобець пішов із посади за сімейними обставинами. Заміну йому нині шукають передовсім серед керівників районів. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

– Зараз тривають консультації щодо першого заступника, – уточнює Юрій Ткаченко. – Це має бути людина, яка має певну історію конкретних справ. Як кандидатів розглядаємо голів РДА. Хотілось би бачити на цій посаді досвідченого практика.
Водночас департамент капітального будівництва без директора від минулої п’ятниці. Олега Різника звільнено за власним бажанням. Працювати далі на цій посаді йому заважає стан здоров\’я.

– На цю вакансію претендує Валентин Дяченко, – розповідає очільник області. – Він – інженер-будівельник. До 2009 року працював керівником управління капітального будівництва Черкаської міської ради. Далі – за фахом у ТОВ «Маяк-Худяки». Тож досвід роботи в цій галузі має. Кандидатуру Валентина Дяченка ми подаємо на розгляд Громадської ради при ОДА. Потім погодження відповідного міністерства.

Черкащина, за словами Юрія Ткаченка, отримала нове завдання із будівництва фортифікаційних споруд на Сході. Тому зволікати із призначенням директора профільного департаменту немає часу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x