З Уманщини на фронт передали «ЗІЛ»

З Уманщини на фронт передали «ЗІЛ»

Нещодавно відбулася передача автомобіля «ЗІЛ» бійцям 90-го батальйону 81-ї десантно-штурмової бригади, які воюють зараз на Сході України.
81-а десантно-штурмова бригада створена восени 2014 року на базі 95-ї окремої аеромобільної та 25-ї повітряно-десантної бригад. Відразу після формування приступила до виконання завдань у районі Донецького аеропорту. 90 батальйон 81 бригади зараз дислокується у Костянтинівці (60 км від Донецька). «Нова Доба» про це дізналася в Уманській РДА.

Лейтенант Ігор Кучеренко, відповідальний за матеріально-технічне забезпечення батальйону, – з Умані, то ж і звернувся по допомогу до нещодавно створеного «Координаційного центру захисників Уманщини».
На прохання заступника керівника Координаційного центру Сергія Яремчука вантажівку десантникам надало сільськогосподарське підприємство «Агровіт» з Бабанки. Ключі від машини бійцям передали перший заступник директора Микола Бахчеван та керівник відділення у Бабанці Василь Мельник.

З Уманщини на фронт передали «ЗІЛ»

Крім того, «Агровіт» надав бійцям 200 літрів бензину, а Сергій Яремчук – воду та харчі, зібрані волонтерами. Ще бійцям передали обереги – лялькових янголяток, зроблених дітьми.
Настоятель Свято-Троїцької церкви отець Олександр освятив машину та благословив бійців. Також передав чималу суму коштів, зібраних парафіянами храму на допомогу АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x