Кам’янчани обкрадали односельчан

Кам’янчани обкрадали односельчан

Співробітники Кам’янського райвідділу міліції затримали двох чоловіків, які вчинили 8 крадіжок з будинків односельців. Загальна сума збитків встановлюється. За даними фактами відкрито ряд кримінальних проваджень за статтею 185 Кримінального кодексу України.
Протягом травня до Кам’янського райвідділу міліції зверталися жителі одного із сіл району із заявами про крадіжки. Злодії викрадали в людей металеві вироби, велосипеди, електроінструменти та техніку. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

На кожне місце події виїжджала слідчо-оперативна група, яка вилучала речові докази, спілкувалася із потерпілими та свідками. Як з’ясували правоохоронці, до кримінальних правопорушень можуть бути причетні 28 та 33-річні раніше судимі жителі села.
В ході проведення слідчо-оперативних заходів працівники міліції встановили їхнє місце перебування – чоловіків було затримано на одній із вулиць сусіднього села.

В кабінеті слідчого вони розповіли, що вже відбували покарання за майнові злочини. Вийшовши з місць позбавлення волі, ніде не працювали, а гроші на прожиття отримували від продажу краденого.

За даними фактами слідчим відділенням Кам’янського райвідділу міліції відкрито кримінальні провадження за частиною 2 та 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене товариші можуть потрапити за грати до шести років. Мірою запобіжного заходу обрано взяття під вартою. Проводиться перевірка щодо можливої причетності чоловіків до схожих злочинів, вчинених на території району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x