Творчі колективи Канівщини порадували концертом ветеранів та атовців

Творчі колективи Канівщини порадували концертом ветеранів та атовців

24 червня 2015 року за ініціативи відділу культури районної державної адміністрації в Обласному госпіталі ветеранів війни у м. Черкаси вже вдруге відбувся благодійний концерт до Дня Конституції України. Захід організовано за підтримки керівництва Канівської РДА.
Цього разу у складі творчої групи, яка завітала до госпіталю, були колектив Степанецького БК «Степанецькі козаки» (керівник Алла Козак), народний аматорський колектив української музики «Здоровенькі були!» Канівського РБК та студенти Канівського коледжу культури і мистецтв. Поздоровити ветеарнів та учасників АТО, які нині проходять реабілітацію у госпіталі, завітали й почесні учасники делегації з Канівщини – їхні побратими, учасники АТО Ігор Зінченко із Хмільни та Анатолій Ганенко із Грищенців.
Перед початком концерту хлопців запросили на екскурсію госпіталем й, зокрема, відділенням, де проходять реабілітацію атовці зі всієї області. До речі, ознайомлюючись з умовами перебування та лікування, вони мали можливість поспілкуватися зі своїми земляками із Бобриці та Канева, які нині тут лікуються.

Як і минулого разу година концерту сплинула непомітно. Припали до душі присутнім й журливі пісні про сьогодення рідної України у виконанні солістів ансамблю «Степанецькі козаки» та солістки гурту «Здоровенькі були!» Ольги Науменко. Посмішку викликали веселі та жартівливі композиції у виконанні скрипалів Петра та Марії Шевченків, сопілкаря Олега Сливи, акордеоніста Віталія Ткаченка, «ударника» Олександра Кириченка та контрабасиста Андрія Рукомойнікова. А у фіналі всіх вразив життєствердний твір «Нам є що захищати!» у виконанні Алли Козак.

Щиро дякуючи за концерт, пацієнти та колектив госпіталю відмітили високу виконавську майстерність артистів та порадили канівчанам долучатись до участі в українських талант-шоу.
А завершився захід традиційно пам’ятним фото на згадку, до якого приєдналися й окремі глядачі.

Віта Кузнецова

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x