На Черкасиводоканалі проводять реконструкцію цеху ДВС

На Черкасиводоканалі проводять реконструкцію цеху ДВС

На Водоканалі стартували масштабні ремонт і реконструкція споруд цеху ДВС. Усе заради енергозбереження. На Дніпровській водоочисній станції утеплюють будівлі, ремонтують насосні станції та блок очисних споруд, а також тотально модернізовують стару котельню, що дозволить у рази зменшити використання твердого палива на власні потреби цеху.
Про це «Нова Доба» дізналася в КП «Черкасиводоканал».

Як зазначає інженер-механік цеху ДВС Віктор Ващишин, нові котли – одні із найекономніших та найефективніших. Коефіцієнт корисної дії цих устаткувань значно вищий, ніж у попередніх. Їх експлуатація дозволить значно зменшити використання палива, мінімізувати рівень викидів шкідливих речовин у атмосферу, знизити кількість шлаків та золи.

– Зважаючи на сучасні складні економічні реалії, ми маємо відповідно на них реагувати, – зазначає директор водного підприємства Сергій Овчаренко. – Нині окрім реконструкції котельні ми взяли ще й курс на утеплення будівель. Ці поступові кроки дозволять у майбутньому досягти максимального ефекту енергозбереження. На сьогодні ми економимо близько 25% електроенергії лише на цьому об’єкті.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x