Очільник черкаських фіскалів назвав найкращих бухгалтерів області

Очільник черкаських фіскалів назвав найкращих бухгалтерів області

Під час відкриття вебінару з новацій в оподаткуванні начальник головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Коломієць привітав з професійним святом людей важкої і дуже потрібної праці – бухгалтерів і усіх, хто має справу з бухгалтерією. За його словами, напередодні Дня бухгалтера фіскальна служба області разом з громадською радою визначили кращих бухгалтерів регіону і відмітили їх Подяками. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

Відзнаку ГУ ДФС у Черкаській області за високий рівень податкової культури, зразкове виконання посадових обов’язків, сумлінність, професіоналізм і відданість справі отримали головні бухгалтери ПАТ «Азот», ТОВ «Національна горілчана компанія», ТОВ «ММ Пекеджінг Україна», ТОВ «Агропромислова компанія «МАЇС», ТОВ «Черлис», ПАТ «Черкасигаз», ТОВ «Фабрика агрохімікатів», ТОВ «Альтера Ацтека Мілінг Україна», ПРАТ «СМ-Україна», ТОВ «Завод Техно» та ТОВ НВФ «Урожай».

«Щиро дякую найкращим бухгалтерам і закликаю рівнятись на них», – сказав В.Коломієць. Він відмітив, що більшість бухгалтерів Черкаської області добре знає податкове законодавство. В свою чергу фіскали завжди готові допомогти усім в роботі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x