Учасникам АТО із Жашківщини допомагають у пошуках роботи

Учасникам АТО із Жашківщини допомагають у пошуках роботи

У Жашківському районному центрі зайнятості відбулася зустріч із 8 військовослужбовцями, звільненими із Збройних сил України, учасниками АТО за участю першого заступник голови Жашківської райдержадміністрації Юрія Барабаша, заступника начальника РВ УМВС України в Черкаській області Володимира Чорненького. Про це «Нова Доба» дізналася в Жашківському РЦЗ.

У своєму виступі перший заступника голови Жашківської райдержадміністрації Юрій Барабаш зупинився на питаннях забезпечення соціальних гарантій з боку держави, створення нових робочих місць, отримання земельних ділянок різного цільового призначення, надання матеріальної грошової допомоги, створенні в районі районної громадської організації, метою діяльності якої є вирішення проблемних питань учасників АТО та їх сімей, вислухав всіх учасників АТО та надав ґрунтовні відповіді на всі порушені запитання.

У рамках підписання угоди про співпрацю між центром зайнятості та РВ УМВС України в Черкаській області заступник начальника Володимир Чорненький та директор районного центру зайнятості Марія Штунь розповіли про громадські роботи та інші роботи тимчасового характеру, спрямовані на запобігання злочинності й недопущення порушень громадського порядку, а також про послуги центру зайнятості.

Зустріч відбулась у вигляді конструктивного діалогу, в результаті якого присутні отримали обґрунтовані відповіді на всі запитання, які їх цікавили. Сподіваємось, що проведений захід допоможе нашим бійцям відновити власні ресурси, адаптуватись в мирному житті та мотивує до подальшого професійного успіху.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x