Чемпіонат Черкас із футболу: «Лідер» – «Червона Слобода» – 3:0

Чемпіонат Черкас із футболу: «Лідер» – «Червона Слобода» – 3:0

У черговому матчі 11 туру чемпіонату міста знову зустрілися сусіди по таблиці. До цього дня у команд було по дев’ять очок, однак їх рівновага залишилася лише на папері. «Лідер» виявився втричі важчим грузом на футбольних терезах порівняно з «Червоною Слободою». Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

До складу підопічних Олександра Агаріна вслід за Аджубеєм, Панченком і Логвіненком приєднався і Бабій Михайло. На голому ентузіазмі в 20 років у футбол не пограєш – це почали розуміти екс-футболісти дубля «Дніпра» і один за одним повертатись туди, де їх все ж таки «годували».
Саме Бабій і став ключовою фігурою своєї команди у першому таймі. Обидва колективи розпочали матч якщо не на п’ятій, то на четвертій передачі, а Михайло став тією педаллю газу, яка тримала оберти «Лідера», стабільно витоптуючи праву бровку своїми різними бутсами. Хоч майже всі атаки і проходили через нього, він особливої користі колективу не приніс, лише постійно нав’язував боротьбу і намагався пролізти зі шкіряним якнайдалі, але щоразу його зупиняли.

Натомість, серед слободян визначився Остренко Павло. Хлопець у своїй фірмовій манері стильно працював із м’ячем, а на 30-й хвилині посприяв МАЙЖЕ голу «червоних»: фінтами закрутив голову Безгубі, прицільно пробив у дальній кут, змусивши Магльованого відбити перед собою, але ніхто із партнерів Павла не скористався добиванням.

Вже через шість хвилин Бабій нарешті підвищив свій ККД: як і годиться вінгеру, прискорився по діагоналі в центр для пасу, отримав «розрізну» від Панченка і ткнув носком у дальній кут – 1:0. І за мить таки заліз у карну зону, де його поклав на землю захисник, і заробив пенальті. Микита Агарін подвоїв рахунок – 2:0.

Сьогоднішній матч видався досить динамічним, але при цьому без великої кількості цікавих моментів, на відміну від основної маси поєдинків, у яких темп – невисокий, а видовищність на 5+. Тому, окрім шикарного штрафного у виконанні Алєксєєва і збільшення тим самим рахунку – 3:0, тайм другий не подарував нічого цікавого.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x