Волонтерка ошукала уманчан на 3,5 мільйони гривень

Волонтерка ошукала уманчан на 3,5 мільйони гривень

Жінка брала гроші з місцевих жителів, обіцяючи їм роботу за кордоном. Зібравши гроші, втекла у Закарпатську область. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту Gazeta.ua.

Міліціонери затримали 48-річну Анжелу Шульгу з Умані, що на Черкащині. Міліціонерам знадобилося кілька тижнів, щоб знайти шахрайку.

«Громадянку, яку підозрювали шахрайстві, було оголошено у розшук. Працівникам Уманського міськвідділу міліції вдалося встановити місце знаходження цієї особи. Її затримали працівники карного розшуку у Закарпатській області. За словами жінки, вона там лікувалася. Рішенням Уманського міського суду було обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою 60 діб», – коментує речник Уманського міськвідділу міліції Леся Усенко.

Волонтерка ошукала уманчан на 3,5 мільйони гривень

У міліцію вже звернулося близкьо 125 постраждалих, яких ошукала Анжела Шульга. Слідство триває. Правоохоронці встановлюють імовірних співучасників злочину.

Анжела Шульга шукала охочих їхати на роботу у Англію, Данію та Чехію. За оформлення документів і дорогу брала з людини від $900 до $2700, залежно від країни. Люди вірили їй, бо та прикривалася роботою у волонтерському Центрі допомоги армії. Там призначала зустрічі із потенційними робітниками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x