На Уманщині відбулася педагогічна конференція

На Уманщині відбулася педагогічна конференція

На конференції педагогічних працівників Уманського району розглянули низку питань щодо підсумків роботи з розвитку дошкільної та загальної середньої освіти в 2014-2015 навчальному році та стан готовності загальноосвітніх навчальних закладів до початку нового 2015-2016 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба від Уманської РДА.

В актовій залі Уманського державного педагогічного університету з нагоди проведення серпневої педагогічної конференції зібрались освітяни, голови сільських рад району, представники засобів масової інформації. З виступами до присутніх звернулись: заступник начальника відділу освіти Уманської райдержадміністрації Тетяна Таранцова, завідувач районним методичним кабінетом Ірина Світова, директор Кочубіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Алла Кисіль, керівник районного методичного об’єднання завідувачів ДНЗ Валентина Альошкіна, голова профспілки працівників освіти Сушківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Оксана Довгопола, керуюча справами Умаснької районної ради Наталія Короп, доктор педагогічних наук, професор, ректор Уманського національного університету Олександр Безлюдний та завідувач Центру культури і виховання Уманського національного університету садівництва Петро Паєвський.

Голова Уманської районної державної адміністрації Віталій Олійник у своєму виступі привітав усіх працівників освітянської галузі та виразив свою пошану їх нелегкій справі: «Справжні вчителі, якими славиться Уманщина – власною душею, сумлінням, променистим розумом наближають завтрашній день Україні, і формуючи світогляд молодої генерації нашого суспільства закладають міцний фундамент української державності. На мою думку, немає такої людини, яка б не прагнула освідчитись в любові і шані вчителям, які щиросердно дарують нашим дітям непересічні скарби життєвого досвіду, невичерпної доброти і дорогоцінного душевного тепла. Сьогодні наша держава крокує курсом реформ, із кожним днем ці кроки стають дедалі впевненіші і чіткіші. Реформування проходить також і в галузі освіти. Ми всі усвідомлюємо, що ця справа надзвичайно складна і відповідальна. Адже йде мова про майбутнє України, що вирішальною мірою визначатиметься тим, наскільки ми зуміємо стати нацією, яка постійно і посилено вчиться. Освіта – це основа всього нашого буття та духовного потенціалу нації».

Під час конференції нагородили Почесними грамотами та Подяками кращі навчальні та дошкільні заклади району згідно підготовки їх до нового навчального року, кращих працівників та ветеранів педагогічної справи, які пішли на заслужений відпочинок.

Також керівництво району привітало молодих педагогів, які влилися у дружню учительську сім’ю Уманського району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x