На Звенигородщині чоловік обкрадав односельчан

На Звенигородщині чоловік обкрадав односельчан

Чоловік викрав у колеги по роботі банківську картку, з якої зняв 700 гривень. В ході розслідування з’ясувалося, що він також обікрав односельчанку, завдавши їй близько 3000 гривень збитків. Проводиться перевірка щодо причетності чоловіка до інших схожих злочинів на території району. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Із заявою про крадіжку грошей із банківської картки в Звенигородський райвідділ міліції звернувся 52-річний житель району. За словами заявника, картка була викрадена з робочого місця, а потім повернута назад, проте грошей на ній вже не було.

В ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що гроші з картки потерпілого знімалися в сусідньому селі. Окрім цього, на камерах відеоспостереження було видно силует чоловіка, в якому потерпілий впізнав свого колегу.

48-річного підозрюваного оперативники застали за місцем проживання. Він зізнався у вчиненні крадіжки. Пояснив, що знав, де заявник тримає картку. Скориставшись моментом відсутності власника, викрав її. Щоб не потрапити у поле зору міліціонерів, гроші зняв у сусідньому селі. Кошти витратив на особисті потреби.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що підозрюваний причетний до крадіжки з домоволодіння 68-річної односельчанки, яка сталася напередодні. Пошкодивши навісний замок із підсобного приміщення домоволодіння, він поцупив газовий балон та морозильну камеру, загальною вартістю 3000 гривень.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 1 та 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років позбавлення волі. Триває перевірка щодо встановлення можливої причетності крадія до інших схожих кримінальних правопорушень, вчинених на території району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x