На Катеринопільщині чоловік зп’яну вкрав машину товариша

На Катеринопільщині чоловік зп’яну вкрав машину товариша

На Катеринопільщині чоловік після вживання значної кількості алкоголю викрав автомобіль свого приятеля. В результаті проведення плану «Перехоплення» правоохоронці затримали викрадача, а автомобіль повернули господареві.Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Катеринопільського районного відділу міліції звернувся 56-річний місцевий житель. Потерпілий розповів, що коли його не було вдома, з його подвір’я викрали автомобіль. Також заявник зазначив, що в будинку залишався знайомий, але він також зник.

Працівники міліції ввели план «Перехоплення». Через дві години автомобіль був знайдений правоохоронцями в центрі одного із сіл району. За кермом авто в стані алкогольного сп’яніння знаходився приятель потерпілого – 62-річний житель Христинівського району. Зловмисника доставили до відділку міліції. Коли чоловік протверезів, розповів, що після вжитої значної кількості спиртних напоїв вирішив повернутися додому на Христинівщину. З потерпілим він товаришував, тому не може пояснити свої дії.

Катеринопільським районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або обмеження волі на строк від трьох до п\’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x