90 метрів труби украв злодій з канівського підприємства

90 метрів труби украв злодій з канівського підприємства

На Канівщині затримано зловмисника, який викрав з території підприємства понад 90 метрів металевої труби. Наразі тривають слідчі дії. За вчинене зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До Канівського міського відділу міліції звернулася дирекція комунального підприємства Управління каналізаційного господарства з повідомленням про крадіжку. Чоловік розповів, що з території підприємства викрадено 90 метрів резервної металевої труби. Сума збитків становить близько 1000 гривень.
Проведеними оперативно-розшуковими заходами було встановлено причетність до крадіжки 34-річного, раніше судимого жителя міста Канів. Оперативники вирахували зловмисника за його автомобілем, який помітили охоронці в ніч крадіжки. Молодика запросили до міського відділу для дачі показань.

При розмові з правоохоронцями він зізнався у скоєному. Розповів, що вночі за допомогою зварювального апарату різав на відрізки трубу, після чого вантажив їх в автомобіль. Крадене здав на місцевий пункт прийому металобрухту. Як з’ясувалося, займається він цим не вперше, декілька днів тому скоїв аналогічну крадіжку з даного підприємства.

За даним фактом Канівським міським відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п\’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x