Житель Сміли обікрав сусідку

Житель Сміли обікрав сусідку

Смілянським правоохоронцям вистачило декілька годин, щоб встановити особу причетну до крадіжки з домоволодіння потерпілої. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до шести років. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До Смілянського міського відділу міліції звернулася 42-річна жителька одного із сіл району. Жінка розповіла, що з її будинку, в якому вона деякий час не проживала, невідомий викрав велосипед, консервацію і чугунну плиту від пічки. Сума завданих збитків становить понад дві тисячі гривень.

Правоохоронці взялись за відпрацювання даної інформації. Під час проведення подвірного обходу міліціонери виявили зловмисника причетного до злочину. Ним виявився 22-річний сусід потерпілої. Молодик, поспілкувавшись з правоохоронцями, дав дозвіл, аби ті оглянули його домоволодіння. В погребі крадія міліціонери знайшли викрадений велосипед та консервацію. Згодом хлопець сам зізнався, де сховав чугунну плиту. Пояснив крадій свій вчинок низькими статками. Частину краденого мав намір використати для власних потреб, іншу – продати, аби виручити кошти. Знаючи, що в будинку тривалий час ніхто не проживає, вночі проник в середину домоволодіння та заволодів вищевказаним майном.

За даним фактом слідчим відділом Смілянського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x