Жителька Звенигородщини за чаркою вкрала у подруги телефон

Жителька Звенигородщини за чаркою вкрала у подруги телефон

Жінка викрала мобільний телефон у своєї знайомої і відразу продала його за 300 гривень. Особу крадійки встановлено та затримано. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

В Звенигородський райвідділ звернулася 38-річна жителька Харківської області із заявою про крадіжку її телефону. Як з’ясувалося, жінка приїхала гості до знайомих в одне із сіл району. Там зустрілася з 45-річною подругою. Жінки разом відпочивали в місцевому барі. Від великої кількості випитого потерпіла заснула, коли прокинулася – виявила, що її телефон зник, і знайомої в барі також не виявилося.

Правоохоронці розпочали заходи із встановлення місця перебування підозрюваної. Жінку знайшли в місті Звенигородка. Під тиском доказової бази вона зізналася у вчиненому. Пояснила, що потрібні були кошти. Коли знайома заснула, скористалася моментом і викрала мобільник. Крадене відразу продала за 300 гривень, а гроші пішла витрачати на розваги та спиртне.

За даним фактом слідчим відділенням Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x