На Жашківщині умовно засуджений здійснив крадіжку

На Жашківщині умовно засуджений здійснив крадіжку

Умовно засуджений 20-річний молодий чоловік, який був причетний до серії пограбувань, вчинив ще ряд кримінальних правопорушень. Зловмисника затримали протягом години, його дії слідчі кваліфікують за двома статтями Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Жашківського районного відділу міліції звернулась 40-річна жителька одного із сіл району та повідомила про пограбування. Пенсіонерка розповіла, що вночі, коли вона в одній із кімнат будинку відпочивала, до її хати через шибку заліз невідомий. Жінка почула гуркіт, побачила чоловіка і намагалася його зупинити. У неї на столі лежали кошти в сумі 550 гривень, які він забрав і втік.

Міліціонери оглянули місце події, вилучили речові докази та опитали потерпілу. Отримавши опис нападника, правоохоронці встановили підозрювану особу. Ним виявився умовно-засуджений 20-річний житель цього ж села. Чоловіка знайшли за місцем проживання, він зізнався у вчиненому. В ході слідства було з’ясовано, що затриманий обікрав ще й 86-річну пенсіонерку. До неї в будинок молодик потрапив через відкрите вікно. В серванті знайшов два срібних ланцюжка, 1000 гривень і втік.

Як повідомив начальник Жашківського районного відділу міліції Роман Ражев за даними фактами відкрито кримінальні провадження за частинами 3 статті 185 (Крадіжка) та статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x