Тальнівець украв у товариша телевізор

Тальнівець украв у товариша телевізор

Відкриті кримінальні провадження не стали для тальнівчанина перешкодою для вчинення ще одного злочину. Зловмисник викрав телевізор у свого товариша. Правоохоронці затримали крадія, йому загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

В чергову частину Тальнівського райвідділу міліції звернувся 45-річний місцевий житель із заявою про крадіжку телевізора з його дому. Разом із технікою зник і 32-річний знайомий, який тимчасово у нього проживав. Як з’ясувалося, цей чоловік знаходився під слідством за вчинення трьох крадіжок та постійного місця проживання не мав.

Проведеними слідчо-оперативними заходами правоохоронці встановили місцеперебування підозрюваного, як з’ясувалося, телевізор він продав своєму знайомому за 200 гривень. Крадій зізнався у скоєному та пояснив, що потрібні були гроші на розваги та спиртне.
За даним фактом слідчим відділенням Тальнівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 5 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x