У Золотоноші чоловіка судитимуть за крадіжки і наркотики

У Золотоноші чоловіка судитимуть за крадіжки і наркотики

Золотоніською міжрайонною прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 34-річного чоловіка, що займався вчиненням крадіжок та незаконно придбав і зберігав наркотичний засіб. Про це «Новій Добі» повідомили у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Засуджений, перебуваючи в січні 2015 року в м. Золотоноша біля магазину «Славутич», незаконно придбав речовину, що згідно висновку експерта являється особливо-небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено – опій ацетильований, після чого незаконно зберігав при собі до виявлення та вилучення працівниками міліції.

В подальшому зловмисник викрав з приватного будинку в с. Богуславень бензопилу марки «Stihl MS 180», чим заподіяв потерпілому матеріальної шкоди на загальну суму близько 1700 грн.

Крім цього, в лютому 2015 року, обвинувачений, перебуваючи в домоволодінні, що розташоване в м. Золотоноша, викрав золоту каблучку та колонки для автомобіля, чим спричинив потерпілій матеріальної шкоди на загальну суму близько 4200 грн.

Вироком Золотоніського міськрайонного суду вказану особу засуджено за ч. 1, 2 ст. 185, ч. 1 ст. 309 КК України до 2 років позбавлення волі. На підставі ст. 75 КК України особу звільнено від відбування покарання з іспитовим строком 2 роки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x