У Ватутіному троє юнаків украли мопед

У Ватутіному троє юнаків украли мопед

У Ватутіному троє молодиків викрали мопед. Через 30 хвилин викрадачів затримали, вони дають покази. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського районного відділу міліції звернулась 35-річна жителька одного із сіл району та повідомила про крадіжку мопеда. Жінка розповіла правоохоронцям, що свій транспортний засіб завжди залишає біля входу на підприємство. Після закінчення зміни, вона виявила, що мопед зник.

Відпрацьовуючи населений пункт на відстані близько 200 метрів від місця події інспектори ДАІ помітили мопед, на якому їхало троє молодиків, та який за описом був схожий на викрадений. Побачивши міліцейський автомобіль, керманич двоколісного почав тікати. Двоє хлопців зістрибнули з нього на ходу і втекли в лісосмугу. Керманича мопеда вдалося затримати. Ним виявився 20-річний житель одного із сіл району. Він відразу зізнався, що транспортний засіб викрадений. Також він розповів про своїх спільників, один із них його 22-річний брат, а інший 16-річний сусід. Встановивши адреси проживання інших учасників подій, працівники міліції доставили їх до Звенигородського райвідділу для дачі показів. Слідчому затримані не змогли пояснити своїх дій.

На даний час речовий доказ вилучено, за даним фактом Звенигородським районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, арешту або позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x