Житель Золотоніщини украв у бабусі паркан

Житель Золотоніщини украв у бабусі паркан

В одному із сіл Золотоніського району молодик викрав металевий паркан, який збув на металобрухт за 1500 гривень. Молодика затримано. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до чергової частини Золотоніського міськвідділу звернулась 74-річна жителька одного із сіл району. Жінка розповіла, що зранку на власному подвір’ї виявила відсутність металевої огорожі.

Правоохоронці оглянули місце події, опитали місцевих жителів та перевірили найближчі пункти прийому металобрухту. На одному із них вони виявили частину краденої огорожі. Працівник пункту надав опис чоловіка, який збув викрадене. Підозрюваним виявився 20-річний житель одного із сіл району. Провівши ряд заходів по встановленню місця знаходження хлопця, правоохоронці затримали його та доставили до міліції.

Як пояснив молодик, він заздалегідь видивився подвір’я, де можна вчинити крадіжку. Поки господарів не було вдома, зняв паркан та загрузив його на причеп своєї машини. Викрадене здав на металобрухт за 1500 гривень.

За даним фактом слідчим відділенням Золотоніського міськвідділу відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x