На Монастирищині чоловік крав товари з магазинів

На Монастирищині чоловік крав товари з магазинів

Раніше судимий чоловік обікрав дві крамниці за один день. Чоловіка затримано, він дає покази. За вчинення кримінального правопорушення йому загрожує позбавлення волі на строк до трьох років. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Монастирищенського райвідділу із заявами про крадіжки звернулись місцеві жителі. Заявники розповіли, що невідома особа з полиць їхніх магазинів викрала дві жіночі сумки, кавоварку та ключ для закрутки.

Власник одного із місцевих магазинів повідомив правоохоронцям, що в його приміщенні де була вчинена крадіжка, встановлена камера відеоспостереження. Переглянувши відеозапис, працівники міліції побачили чоловіка, в якому впізнали 39-річного місцевого жителя, який раніше вже мав проблеми із законом. Підозрюваного оперативники виявили на одній із вулиць та запросили до райвідділу для дачі показів.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік за один день вчинив дві крадіжки. Під приводом покупця він заходив до магазинів та з поличок викрав кавоварку, ключ для закрутки, та дві жіночі сумочки. Викрадені речі продав місцевим жителям.

За даним фактом слідчим відділенням Монастирищенського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x