На Шполянщині затримали домушника

На Шполянщині затримали домушника

У пошуках коштів на оковиту чоловік обікрав будинок односельчанки. Загальна сума завданих жінці збитків становить понад 2 тисячі гривень. За вчинене йому загрожує до 6 років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До Шполянського райвідділу міліції звернулася 37-річна жителька району з повідомленням про крадіжку. Вона розповіла, що вночі почула шум на подвір’ї, проте, вийшовши на ганок, нікого не побачила. Злякавшись, пішла до сусідів та попросилася у них переночувати. Коли вранці повернулась, виявила, що звідти викрадено електроприлади, одяг, газовий балон, газову плитку та продукти харчування.

Під час огляду місця події працівники слідчо-оперативної групи виявили сліди, залишені крадієм, які і вивели правоохоронців на зловмисника. Сліди вели до одного із місцевих домоволодінь. Господаря застали вдома. 34-річний чоловік не став заперечувати своєї причетності до крадіжки. Оглядом його домоволодіння правоохоронці виявили частину викрадених ним речей. Решту він встиг продати.

За фактом крадіжки Шполянським райвідділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x