Звенигородець може сісти на 6 років за крадіжку титанових дисків

Звенигородець може сісти на 6 років за крадіжку титанових дисків

Молодик викрав з будинку знайомого 4 титанові диски, які відразу продав. За вчинене зловмисникові загрожує до 6 років позбавлення волі. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

Як встановили правоохоронці, в ніч крадіжки зловмисник випивав у місцевому барі. Там він познайомився з компанією. Під час розмови один із хлопців сказав, що хоче купити титанові диски для машини. Згадавши, що бачив такі у домі знайомого, зловмисник запропонував у нього їх купити.

Видавши чужий будинок за свій, зловмисник попросив нових знайомих постояти на вулиці біля двору. Сам тим часом зайшов у подвір\’я, вибив вхідні двері і заліз до будинку. Звідти виніс обіцяні титанові диски. Необхідної суми коштів у покупця не виявилося, тому він із продавцем поїхав до найближчого банкомату. Охороняти диски лишили одного із товаришів. Саме він першим запідозрив щось недобре і зателефонував до міліції.

Правоохоронці затримали 25-річного раніше судимого жителя Звенигородки, який вже перебував під слідством за крадіжки. Молодик пояснив, що пішов на чергову крадіжку через брак коштів на розваги.

За даним фактом слідчим відділенням Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 6 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x