Житель Золотоніщини украв із роботи металевих 10 люків

Житель Золотоніщини украв із роботи металевих 10 люків

Працівники міліції затримали чоловіка, який вкрав у свого роботодавця 10 металевих люків. Сума збитків встановлюється. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Золотоніського міського відділу міліції звернувся один із керівників товариства з обмеженою відповідальністю з повідомленням про крадіжку. Він розповів міліціонерам, що під час його відрядження з території підприємства демонтовано піч і зникло 10 металевих люків.

Під час перевірки пунктів прийому металобрухту на одному з них правоохоронці виявили викрадені речі та з’ясували, що їх приніс чоловік за описом схожий на одного із працівника підприємства. Ним виявився раніше судимий 44-річний житель одного із сіл Золотоніського району. Чоловік був затриманий на робочому місці та доставлений до міськвідділу міліції для дачі показів.

В кабінеті слідчого затриманий зізнався, що, шукаючи коштів на оковиту, вирішив вчинити крадіжку. Дочекавшись, коли керівник поїхав у відрядження, демонтував піч і викрав 10 металевих люків.

Частину речових доказів вилучено. За фактом крадіжки слідчим відділенням Золотоніського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x