Черкащанка накрала з базару одягу на майже 2 тисячі гривень

Черкащанка накрала з базару одягу на майже 2 тисячі гривень

Умовно засуджена жінка вчинила чергове кримінальне правопорушення. Вона викрала одяг з двох точок на одному з місцевих базарів. Її затримано, вона дає покази. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Придніпровського районного відділу міліції надійшло повідомлення від двох приватних підприємців про крадіжку. У одного із них з прилавку зникло жіноче плаття, у іншого – два дитячих костюми, на загальну суму близько 1800 гривень.

Правоохоронці опитали потерпілих, можливих свідків і прийнялися за роботу. Оглядаючи прилеглу територію, вони побачили жінку, яка щось ховала, та побачивши міліціонерів, почала тікати. Як з’ясувалося, 39-річна місцева жителька ховала щойно викрадені з базару речі. ЇЇ було запрошено до райвідділу міліції для дачі пояснень. В розмові зі слідчим вона розповіла, що не працює і потрібні були кошти на наркотики, тому і зважилася на крадіжки.

За даним фактом слідчим відділом Придніпровського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців, обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x