У Катеринополі чоловік обікрав будинок, вибивши вікна

У Катеринополі чоловік обікрав будинок, вибивши вікна

Викрадені речі зловмисник продав місцевим жителям. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС у Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до чергової частини райвідділу міліції зателефонувала 59-річна жителька міста Київ та повідомила, що її будинок у місті Катеринопіль обікрали. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Оглянувши будинок правоохоронці виявили, що в будинку розбиті вікна, а з середини приміщення викрадені речі домашнього вжитку. Заявниця розповіла, що проживає в сусідній області і тільки час від часу навідується до будинку. Опитавши місцевих жителів та перевіривши пункти прийому металобрухти міліціонери встановили, що один і той самий чоловік ходив та розпродував речі домашнього вжитку за помірною ціною. Провівши ряд заходів правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 35-річний раніше судимий місцевий житель та запросили підозрюваного до міліції.

Як з’ясувалось, чоловік веде кочовий спосіб життя та заробляє на прожиття крадіжками. Він видивився будинок, в якому ніхто не проживає та обікрав його, речі продав.

На даний час слідчим відділенням Катеринопільського райвідділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x