Житель Городищини украв на роботі акумулятори

Житель Городищини украв на роботі акумулятори

З вантажного автомобіля він викрав дві акумуляторні батареї. Правоохоронці крадія затримали, він дає покази. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС Черкаської області.

До правоохоронців Городищенського райвідділу міліції звернувся директор одного з приватних підприємств. 59-річний чоловік розповів, що з автомобіля, який знаходиться на території фірми, викрадено дві акумуляторні батареї.

Опрацьовуючи прилеглу територію, правоохоронці опитали місцевих жителів та дізнались, що нещодавно чоловік пропонував купити у нього акумуляторні батареї за заниженою ціною. Провівши ряд заходів по встановленню підозрюваного, правоохоронці з’ясували, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 25-річний працівник даного підприємства. Чоловіка було запрошено до міліції для з’ясування всіх обставин.
Як розповів підозрюваний вночі він викрав з автомобіля дві акумуляторні батареї. На наступний день продав місцевим жителям.

За даним фактом слідчим відділенням Городищенського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x