У Каневі затримали крадія мопеда

У Каневі затримали крадія мопеда

38-річний канівчанин поцупив мопед, який стояв біля під’їзду багатоповерхівки. Крадений транспортний засіб продав за 500 гривень. Його дії кваліфіковані слідчим за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС Черкаської області.

З інформацією про крадіжку мопеда в Канівський міськвідділ міліції звернувся 49-річний місцевий житель. Він на кілька хвилин залишив його біля під’їзду свого будинку, а коли повернувся, транспортного засобу вже не було.

Працюючи над розкриттям цього злочину, оперативники перевірили можливі місця збуту транспортних засобів. Продавець одного із канівських базарів повідомив міліціонерам, що днями невідомий чоловік продав йому схожий за описом мопед для розборки. За отриманим описом правоохоронці встановили особу підозрюваного. Ним виявився 38-річний раніше судимий чоловік, який проживав у тій самій багатоповерхівці, що і заявник. Працівники міліції знайшли його за місцем проживання. Для з’ясування всіх обставин чоловіка було запрошено до міськвідділу.

В розмові із слідчим він зізнався у вчиненому. Пояснив, що пішов на злочин через брак коштів. Побачивши мопед біля під’їзду, вирішив його вкрасти. Пересвідчившись, що немає свідків, закотив транспортний засіб до своєї квартири, а потім продав його на місцевому базарі за 500 гривень.
За фактом крадіжки слідчим відділенням Канівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x