Озброєних викрадачів мопеда затримали на Золотоніщині

Озброєних викрадачів мопеда затримали на Золотоніщині

У Золотоніському районі двоє чоловіків викрали мопед та подались навтьоки. Завдяки пильності потерпілого, правоохоронцям вдалось затримати озброєних зловмисників протягом години. Про це «Новій Добі» повідомила прес-служба ДАІ Черкаської області.

До чергової частини Золотоніського міського відділу міліції зателефонував 40-річний житель одного із сіл району та повідомив про крадіжку. Заявник розповів, що двоє невідомих викрали з його подвір’я мопед. Чоловік побачив момент крадіжки, вскочив у машину та почав їх переслідувати. Під час переслідування один із підозрюваних дістав пістолет та направив у його в бік потерпілого, чоловік, злякавшись, що зловмисник може вистрілити, з’їхав з дороги, а зловмисники зникли в хащах лісового масиву.

Приїхавши на місце пригоди, правоохоронці почали «прочісувати» лісовий масив, де виявили та затримали підозрюваних. При особистому огляді у чоловіків було виявлено та вилучено два пістолета та п’ять набоїв до зброї.

Слідчим відділенням Золотоніського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п\’яти до восьми років з конфіскацією майна. Затриманим обрано міру запобіжного заходу тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x