Золотоніські депутати зібралися на останнє засідання сесії VІ скликання

Золотоніські депутати зібралися на останнє засідання сесії VІ скликання

21 жовтня 2015 року у залі засідань Золотоніської районної ради відбулося пленарне засідання 37 сесії районної ради VI скликання, яке провів її голова Валерій Саранча.
Основним питанням порядку денного пленарного засідання, яке заслухали і обговорили депутати, було питання про звіт райдержадміністрації про здійснення делегованих районною радою повноважень. З інформацією по цьому питанню виступив Олександр Лісовий, який детально висвітлив роботу райдержадміністрації та акцентував увагу присутніх на основних показниках соціально-економічного розвитку району. Про це «Нова Доба» дізналася в Золотоніській райраді.

Прийнявши звіт райдержадміністрації до відома, депутати наступними питаннями внесли зміни до районної цільової програми «Призовна дільниця» на 2014-2016 роки.

З поміж інших питань депутати розглянули внесення змін до районного бюджету 2015 року, розглянули питання управління об’єктами районної комунальної власності.

Після обговорення питань про затвердження матеріалів грошової оцінки земельних ділянок, депутати ухвалили рішення про порушення клопотання перед Головним управлінням Держземагенства з питань геодезії, картографії та кадастру в Черкаській області, щоб ряд земельних ділянок по Золотоніському району, які пропонуються для продажу на земельних торгах, були передані учасникам антитерористичної операції, які на сьогодні не можуть скористатися своїм законним правом щодо отримання таких земельних ділянок.

У заключній частині пленарного засідання голова районної ради Валерій Саранча за активну депутатську діяльність, особистий внесок у розбудову місцевого самоврядування, відстоювання спільних інтересів територіальних громад і виборців відзначив подяками найактивніших депутатів районної ради. А своєму попереднику, депутату районної ради шести скликань Миколі Собченку вручив Почесну грамоту і відзнаку Золотоніської районної ради і райдержадміністрації.

Також подяки отримали і сільські голови району.
Після закриття останньої у цьому скликанні сесії районної ради депутати разом з сільськими головами сфотографувалися біля адмінбудинку на згадку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x