Юні техніки демонстрували свої вміння

Юні техніки демонстрували свої вміння

Розробка сигналізації, електронних плит, монтаж та налагодження радіоелектронного пристрою – у Черкасах відбувся конкурс з радіоелектронного конструювання, що проходив у Черкаському центрі науково-технічної творчості учнівської молоді.

Змагання серед юних техніків проходять щорічно, тому учні гуртку постійно вдосконалюють свої знання, щоб продемонструвати їх і на всеукраїнському рівні. Для цього рік вони старанно готуються.
Переможцем у старшій групі став – Ярослав Кіквадзе, а у молодшій – Олексій Кобзар. Далі хлопців готуватимуть на всеукраїнський конкурс, де вони покажуть здобуті у Черкасах знання з радіоелектронного конструювання. Вони демонстрували схему сигналізації та світового ефекту власної розробки, обійшовши 8 конкурентів.

Юні техніки демонстрували свої вміння

– У конкурсі приймають участь представники з районних станцій юних техніків. Цього року в нас було чотири команди. На жаль, зараз дуже знизилась популярність гуртків з радіоелектронного конструювання через те, що нині все можна купити у магазинах. Але все одно діти до нас ходять. Це дуже талановиті хлопці, які поповнюють свої знання з фізики і вже випереджують своїх однолітків у школі, – розповідає директор обласного центру науково-технічної творчості молоді Павло Торба.
Усі учасники змагань були нагороджені грамотами, а переможцям було вручено кубок. У майбутньому керівництво центру планує провести ще низку подібних заходів, щоб залучити якомога більше учнів до гурткової роботи.

Тімергаліна Валерія

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x