Обручки: особливості та різновиди виробів

Обручки: особливості та різновиди виробів

Сакральна прикраса під назвою обручки є одним з найважливіших аксесуарів людей, які вирішили об’єднатися в одну сім’ю. Зазвичай їх доводиться підбирати задовго до початку церемонії, вивчаючи каталоги та оцінюючи велику кількість виробів. Важливо приділити увагу якості та зовнішньому вигляду, щоб гарантовано зробити правильний вибір.

Відмінним способом зробити вибір стане звернення до інтернет-магазину «Oniks». За посиланням https://oniks.ua/ua/categories/obruchalnye-koltsa є велика кількість обручок, зібраних в одне ціле. Різноманітність здивує навіть найвибагливіших покупців. Передбачено опис кожного виробу, а також фотографії візуальної оцінки та аналізу.

Види обручок

Умовно їх можна розділити на такі великі категорії:

моделі із вставками;

класичні вироби;

обручки з білого, червоного, жовтого золота;

вироби із срібла.

Ювеліри в наш час створюють обручки з доріжками з каміння або доповнюють їх однією великою вставкою. Для дрібних розсипів можуть застосовуватися діаманти, смарагди, топази або рубіни, як і для створення єдиної великої або середньої вставки.

Класичні обручки не передбачають розпису або вставок. Це відмінне рішення для тих, хто любить все традиційне та просте. Деякі вироби доповнені релігійними написами. Іноді класика таки декорується візерунками як символами кохання. Бажаючі можуть зробити гравіювання під свої уподобання.

 

Стилеві напрямки

 

Ювеліри в наш час пропонують різні стильові напрямки: хай-тек, романтика, мінімалізм, бароко, етніка і навіть комбінації всього цього між собою. Шанувальники певного стилю завжди знайдуть собі оптимальні вироби або замовити щось індивідуальне.

Наявність покриття не буде зайвою. Сьогодні є можливість використовувати чорніння, покриття емаллю, породження та створення алмазної грані. Потімні моделі з комбінованих матеріалів створять ідеальний контраст.

 

Де і як замовити обручки?

 

Величезний вибір ювелірних виробів представлений в інтернет-магазині «Oniks», де є спеціальний каталог із обручками. При виборі виробу можна вказати діапазон ціни, колір вставки, метал кільця та саму вставку. Детально вивчити зовнішній вигляд вдасться аналізом фотографій. Це дозволить легко знайти потрібне рішення під свої цілі і завдання.

Додаткову допомогу можуть запропонувати консультанти інтернет-магазину, заздалегідь вивчивши запити кожного покупця. Діє кілька форм оплати та умов доставки. Крім того на обручки надається гарантія від виробників, але потрібно пам’ятати правила догляду за ювелірними виробами.

 

*партнерський матеріал

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x