Черкаський студент помер від травм, отриманих під час бійки (ОФІЦІЙНО)

Черкаський студент помер від травм, отриманих під час бійки (ОФІЦІЙНО)

Хлопець, що навчався на першому курсі факультету журналістики Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, помер від травм, отриманих під час бійки. Наразі обставини конфлікту та особи, які нанесли серйозні тілесні пошкодження, з’ясовуються правоохоронними органами. Зараз на місці інциденту працюють черкаські поліцейські. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «ІнфоМІСТ».

«На тілі хлопця – пошкодження, ножових поранень візуально не виявлено. Наразі особи, які нанесли травми постраждалому, встановлюються. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 121, частина 1 (умисне тяжке тілесне ушкодження)», – повідомляє начальник СГЗ ГУ національної поліції в Черкаській області Дмитро Грищенко. За попередньою інформацією, хлопця побили невідомі в той час, коли він повертався додому. Хлопець був родом із Кам’янщини, із рідним мав лише бабусю.

Як повідомив перший проректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Василь Мойсієнко, за попередньою інформацією, хлопця побили невідомі в той час, коли він повертався додому. Наразі обставини конфлікту та особи, які нанесли серйозні тілесні пошкодження, з’ясовуються правоохоронними органами. Зареєстроване кримінальне провадження за статтею 121, частина 1 (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Хлопець родом із с.Телепине Кам’янського району, мав лише бабусю-опікуна.
Тиждень тому за клопотанням університету рішенням Міністерства освіти і науки України його було переведено на бюджетну форму навчання. Після вступу на навчання йому, як і іншим іногороднім студентам, пропонували проживати в університетському гуртожитку. Однак він відмовився і поселився разом із односельцями на приватній квартирі.
Університет спільно з Кам’янською районною владою зараз займається організацією похоронів студента.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x