Рух на вулиці Сурікова тимчасово перекриють

Рух на вулиці Сурікова тимчасово перекриють

Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 4 частини першої статті 19, пункту 4 частини першої статті 20 Закону України «Про автомобільні дороги», у зв’язку з проведенням реконструкції проїжджої частини дороги, враховуючи звернення директора приватного підприємства «Черкаси-Інтерстрой» Зайцева С.А. (лист від 23.11.2015 № 14579-01-18), виконком міської ради вирішив тимчасово заборонити рух транспортних засобів вулицею Сурікова між залізничним переїздом по вул. Сурікова та вул. Промисловою з 27 листопада 2015 року до 24 березня 2016 року. \”Нова Доба\” про це дізналася в Черкаській міській раді.

Як зазначено у рішенні виконкому, на час перекриття руху директор приватного підприємства «Черкаси-Інтерстрой» Зайцев С.А. має встановити необхідні дорожні знаки та огородження, погоджені з відділенням організації дорожнього руху та нагляду за станом шляхів УДАІ УМВС України в Черкаській області.
Як повідомили в управлінні транспорту департаменту житлово – комунального комплексу, враховуючи дане рішення, рух на кладовище необхідно буде здійснювати зі сторони села Хутори.

А автобусні маршрути, які пролягали по вулиці Сурікова, будуть рухатися по Першотравневій (повз «АЗОТ»).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x