На Кам’янщині відзначили Міжнародний день інваліда

На Кам’янщині відзначили Міжнародний день інваліда

У 1992 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 3 грудня Міжнародним днем інвалідів. Метою проголошення такого дня є дотримання прав людини і участь інвалідів в житті суспільства. Ця мета була поставлена у Всесвітній програмі дій відносно інвалідів, прийнятою Генеральною Асамблеєю в 1982 році і названа Десятиліттям інвалідів.
Звичайно, цей день не можна називати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав інвалідів і їх участі в житті суспільства.

З нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів заступник голови райдержадміністрації Віталій Коваленко разом з головою районної ради Сергієм Сундуковим відвідали стаціонарне відділення районного територіального центру по соціальному обслуговуванню населення с.Косарі.

У своєму зверненні до присутніх заступник голови Віталій Коваленко наголосив, що завданням держави й кожного її громадянина є щоб люди з особливими потребами відчули себе повноправними та повноцінними членами суспільства.
За традицією гості прибули з подарунками: привезли печиво, цукерки, тістечка тощо. Теплі слова, сказані гостями, розчулили стареньких.
На цьому подарунки не скінчилися. З запальними піснями виступили учасники художньої самодіяльності Юрчиського будинку культури.
Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x