Сміляни перемогли на чемпіонаті світу з пауерліфтингу

Сміляни перемогли на чемпіонаті світу з пауерліфтингу

Шість перших та одне друге місце завоювала команда смілян на чемпіонаті світу з пауерліфтингу, що пройшов у місті Миколаїв. Серед учасників – представники з 8 країн. Команда смілян, у складі якої було семеро чоловік, на цьому чемпіонаті не лише привезла 11 медалей, а й установила багато нових рекордів. Представили команду Сміли давно відомі всім спортсмени Ростислав та Владислав Бондаренки, Олексій Рубінов, Мирослав Решетников, Микита Коломиза, Дмитро Бодров та Сергій Дерев’яга. Про це „Нова Доба” дізналася на сайті „Черкаський спорт”.

Чотирнадцятирічний Владислав Бондаренко встановив на чемпіонаті два рекорди світу та виконав норматив кандидата у майстри спорту. Своїми досягненнями хлопець завдячує батькові Ростиславу Бондаренку, який з дитинства залучав його до занять пауерліфтингом. Рекорд Європи виконали цього разу Нікіта Коломиза та Сергій Деревяга. Нікіта виконав норматив кандидата у майстри спорту, а його спортивний колега взяв європейський рекорд майстра спорту міжнародного класу.

Традиційно спонсорську допомогу команді смілян надав міський голова Вадим Решетняк, який підтримує кожні спортивні починання хлопців.

Довідково: смілянська команда виступає від відомої у Смілі ДЮСШ \”Локомотив\”, на базі якої тренуються спортсмени під керівництвом Ростислава Бондаренка. Завойовані здобутки на чемпіонаті світу в Миколаєві не перші здобутки команди. Хлопці вже не одноразово були учасниками чемпіонатів як місцевого державного так і світового чи міжнародного рівнів. І звідусіль команда поверталася із перемогами, щоразу перевершуючи результати попередніх змагань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x