Городищем гуляв п’яний чоловік з тротилом у кишені

Городищем гуляв п’яний чоловік з тротилом у кишені

Житель Городищенського району гуляв Городищем з тротилом в кишені. Його було затримано та доставлено до райвідділу міліції. За незаконне зберігання вибухової речовини чоловік може потрапити до в’язниці на строк до семи років. Про це «Новій Добі» повідомив СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Під час патрулювання на одній із вулиць міста Городище працівники міліції звернули увагу на п’яного чоловіка, який порушував громадський порядок і чіплявся до перехожих. Його було запрошено до райвідділу міліції для перевірки. Ним виявився раніше судимий 44-річний житель одного із сіл району. Під час поверхневого огляду у чоловіка в кишені було виявлено близько 100 грамів речовини коричневого кольору. Все було вилучено та направлено на дослідження в НДЕКЦ УМВС України в Черкаській області. Згідно висновку експерта вилучена речовина є вибуховою, тротилом.

Затриманий пояснив правоохоронцям, що тротил знайшов на одній із сільських вулиць. Вже шість років розтоплює ним піч. Що він робив в місті звибуховою речовиною в кишені, пояснити не зміг.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання у виглядіпозбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x