В Автодорі закликають водіїв бути обережними

В Автодорі закликають водіїв бути обережними

Через погоду рух автомобільними шляхами став небезпечнішим. Про складні умови на дорогах попереджають водіїв Черкащини. Про це «Новій Добі» повідомила Служба автомобільних доріг у Черкаській області.

Від учорашнього вечора на невизначений термін обмежений рух великовагового транспорту на в’їзд до міста Києва, у зв’язку з погіршенням погодніх умов.
Також, за повідомленням Українського гідрометеорологічного центру, сьогодні, 26 січня на дорогах Черкас та області ожеледиця.

Просимо водіїв заздалегідь планувати маршрут поїздок і без потреби не покидати межі міста та області. Обладнати транспортні засоби зимовою гумою, упорами противідкатними, ланцюгами протиковзання, лопатами автомобільними та іншими засобами необхідними для безпечного руху автомобілів при виникненні надзвичайних ситуацій! З метою запобігання утворення заторів на автомобільних дорогах загального користування, дотримуйтесь швидкісного режиму та дистанції. Будьте уважними та обережними! Просимо відкласти подорожі до світлої години дня.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x