Студенти ЧДТУ – у фіналі Студреспубліки-2015

Студенти ЧДТУ – у фіналі Студреспубліки-2015

Ставши членами Черкаського регіонального Студпарламенту – 2015, під назвою «Програма модернізації України», студенти Черкаського державного технологічного університету Іван Іскімжі та Альона Бойко разом з ще 9 студентами черкаських вишів представляли черкаське студентство на фіналі Студреспубліки –2015. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ЧДТУ.

Студреспубліка – створена студентством спільнота зі своїм Президентом, студпарламентом. Близько 700 учасників із всієї України взяли участь у цьогорічні фінальній Студреспубліці. Два дні переможці регіональних етапів і спеціально відібрані учасники активно працювали в рамках оргдіяльнісної гри. Фінал дав можливість проявити себе у різних сферах республіканського самоврядування, пройти ряд факультативних занять, написати нариси з надважливішої теми «Програма модернізації України» Учасники реєстрували партії, висували кандидатів у Студпрезиденти, відбувалися фінали суб-фестів. Вона проходила вже у звичному форматі, коли робиться основна ставка на зміст.

– Фінал Студреспубліки-2015 завершився. Але робота над «Програмою модернізації України» триває. Ми прийняли виклик і взяли на себе велику відповідальність розробити та втілити дієву Програму модернізації нашої країни, якою б могла реально рухатися наша держава, – зазначила Альоша Бойко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x